Skip to main content

NIEUWS

17-07-2024

Het grote Carefos-event, 4 juli 2024

Carefos bestaat natuurlijk al een aantal jaar en we zitten ondertussen ook al een paar maanden in ons nieuwe pand in Nijmegen. Maar met alle ontwikkelingen en groei die we continu meemaken, is het makkelijk om altijd maar door te blijven gaan, terwijl soms stilstaan, reflecteren én delen natuurlijk ook belangrijk is! Daarom organiseerden we afgelopen 4 juli een event voor veel van onze zakelijke relaties en samenwerkingspartners. We blikken samen terug.

Zon

Geen tent, wel een tent, een kleine tent of toch een grote…? In de aanloop naar het Carefos-event gingen de weersverwachtingen alle kanten op. De extra tent die we op het laatste moment nog lieten plaatsen bleek gelukkig niet echt nodig, want het zonnetje scheen!

Vanaf 15.00 uur kwamen genodigden binnen op onze locatie, Kerkenbos 1010 in Nijmegen, en stonden de koffie en wat lekkers klaar. Even voor vieren werd ons nieuwe pand officieel geopend en konden de gasten het Ideeëntheater betreden voor het inhoudelijke deel van het programma.

Het ideeëntheater

In het ideeëntheater gingen onder leiding van Wilfred Genee verschillende directeuren van de Carefos-groep het gesprek aan over de ontwikkelingen en uitdagingen waar we gezamenlijk voor staan. Daarnaast vertelde keynote speaker Marjet Rutten over innovatie in de bouw en het belang van verduurzaming en de ontwikkeling naar meer biobased bouwen en verduurzamen. Ze spoorde allen die werkzaam zijn in de bouw met concrete tips en adviezen aan om zelf ook aan de slag te gaan met verduurzaming. Keynote speaker Hans Wamelink ging in op het thema samenwerking. Wetenschappelijk onderbouwd besprak hij de succesfactoren voor samenwerken in de bouw.

Het EK

Na deze boeiende paneldiscussies en keynotes volgde een speciale sessie over een onderwerp dat in deze periode niet te missen viel: het EK! Wilfred Genee besprak samen met de bekende voetbalbroers Frank en Ronald de Boer de prestaties en kansen van het Oranjeteam. Tijdens deze sessie deelden zij uit eigen ervaring hoe o.a. goede samenwerking niet alleen bijdraagt aan het winnen van wedstrijden, maar ook aan het winnen van toernooien.

De borrel

Na een inspirerende, leerzame en vermakelijke bijeenkomst was het tijd voor de borrel. Iedereen was daarbij vrij om rond te lopen om ons nieuwe kantoor te ontdekken. Bovendien konden geïnteresseerden een kijkje nemen op het dak van ons pand, om daar onze gloednieuwe zonnestroom-installatie te bewonderen. De specialisten van Volting hebben op het dak een testinstallatie geplaatst waar verschillende van hun oplossingen te zien zijn – die overigens natuurlijk ook functioneel zijn en zo een deel van onze eigen energie opwekken!

Al met al was het een geslaagd evenement, waar we zeer tevreden op terugkijken. Dank aan alle iedereen die aanwezig was!

Ook een kijkje nemen in ons nieuwe pand, op het dak of bent u gewoon benieuwd wat Carefos voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! We maken graag een afspraak.

 

Bekijk hier de aftermovie van het event: